Хороскоп на флирта
  Флиртът – изкуството на съблазняването, увлекателната игра, която ни принуждава да загубим ума си. Астрологията и хороскопите позволяват да научим нещо повече за характера и темперамента на нашия нов избраник.  И какво по-точно ще разберем от следващия хороскоп.

{jumi[ads/ads-468.php]}
     хороскопи Овен – директна инициатива без много или без никаква размисъл. Дори ако не постигне успех от първия път, това няма да го обезкуражи, а напротив – точно обратното. За него „не“ означава „Да“.  Но ако все пак успее до непревземаема крепост, ще ви забрави, все едно никога не ви е познавал.  
     хороскопи Телец – това е чувствителен, настойчив, последователен, но все пак дискретен знак.  Рядко прави грешка в своя избор и по правили постига своето.
     хороскопи Близнаци – постига съвършенство в изкуството на флирта, забавен, весел, с безкрайно чувство за хумор, великолепен разказвач. Умее да очарова с малки подаръци и красиви думи.
     хороскопи Рак – представителите на този знак интуитивно и подсъзнателно знаят как да постигнат заветната цел. Деликатни, поетични, немалко срамежливи, но стряскащо откровени, особено чувствени натури.
     хороскопи Лъв – с лекота привличат възхитените погледи върху себе си, и са готови да стигнат до край света заради вас. Предпочитат да действат бързо и решително и наистина впечатляват по постигнатите резултати.
     хороскопи Дева – заинтересуваността си я показват с приятелски доброжелателни действия и желание винаги да помагат. Почти винаги прикрива интереса и чувствата си.
     хороскопи Везни – възможно е да си ги помислите за безпомощни, когато премине първата среща, но това е погрешна представа. В действителност, ако някой привлече вниманието, не би го спряло нищо.
     хороскопи Скорпион – представителите на този знак са едни истински ценители на флирта.  Леко, без дори най-малка агресивност, дори и без думи и действия той завладява на подсъзнателно ниво.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     хороскопи Стрелец – провокативен, привлекателен, силен знак. Той не се примирява докато не постигне целите си. Почти винаги печели, но ако нещо се провали, зад себе си оставя развалини.
     хороскопи Козирог – спокоен, надежден, амбициозен и действа систематично, без да бърза. Романтиката за него остава на заден план.
     хороскопи Водолей – винаги е в движение да търси подходящата компания. И най-незначителния флирт, най-изненадващо най-вече за самия него се превръща в стабилна връзка.
    хороскопи Риби – плахи романтици, умеещи да превръщат своите слабости в сила. Общителни и загадъчни. Успяват да съхранят първоначалните чувства през цялата връзка.