Да си изберем мъж по хороскоп
Знаете ли, че вглеждането в знаците на зодиака, си е чиста психология.  Също така знаем, че най-важното действие за една дълга връзка е успешното манипулиране на партньора(мъжа). За да приложим това изкуство ще  ни е нужно така да опознаем характера му, повече от него самия.

   И нека отново да прибегнем до помощта на астрологията. В индивидуалният хороскоп какво ли не оказва влияние. Въздействието на планетите е толкова могъщо, че често зодиакалните характеристики остават на заден план, но нека започнем подред.
      Хороскопи Луна (типичен Рак, Козирог, Телец понякога). Лунният мъж първа крачка няма да направи. Ще изпраща флуиди, неволни погледи. Ако не го забележиш всичко ще пропадне. Той провокира жената към активност и очаква да бъде завоюван. Но хубавото е до тук.  Изведнъж се превръща в капризно малко  момченце и очаква ти да си неговата майка.
Лунните мъже са хипнотизиращи, излъчващи приятна мекота.  Често критикуват своите приятели за тяхната грубост и невъзможност да се справят с жените.  Бъдете особено внимателни с тях – тяхното шесто чувство е толкова развито, че успяват да ви разберат така, както вие не се познавате. А това е извънредно опасна ситуация. Не вие, а той ще ви се качи на врата в най-скоро време.
В постелята с Лунният мъж е доста приятно, особено за жени с обратни наклонности. По-нежен и емоционален партньор не бихте открили, но и мъжката сила в него не е за подценяване.  Харесван е от жени със силно изразен майчински инстинкт.
     Хороскопи Слънце (предимно Лъв и риби) Слънчевият мъж непрестанно устройва на своята избраница празници и фойерверки,  обсипва я с подаръци.  
Но ако се вгледате по-отблизо ще разберете, че това го прави не за да сте щастлива, а за да му се възхищавате. Ще ви достави не малко радост, но на себе си – двойно по-вече.  В леглото цялата енергия отива за шоуто.  И не продължава дълго. И после отново: неспирни купони, фойерверки, приятели …
 Емоционална близост със Слънчевият мъж е почти невъзможна.  Опита да обсъдите проблемите и да получите съчувствие ще е пълен провал. Това само ще го раздразни.
Наистина, и те не се оплакват – предпочитат да страдат в самота.  Слънчевите мъже привличат веселите открити жени, а за по умерените те са източник на радост и забава.
      Хороскопи Меркурий (обикновено за Близнаци и Дева) Експериментатор във всички сфери на живота, включително любовта и секса.  Няма да устоите за дълго на ухажването му.  Ще ви покори с ерудиция и остроумие. Говори за чувствата си директно, но не  и драматично, а като стар приятел.  Отказ би понесъл леко, веднага ще почувства, че това е първата и последната среща, но няма да се обиди.  
  Разговорите в постелята преминават в дружески отношения. Ще си говорите без проблем за предишните връзки, а действията му са технични и усъвършенствани, като на тренировка. Харесван от жени, уморени от дълги драматични връзки.