Странностите в любовта
   Днес ще поговорим за това, от кои знаци от хороскопа какво може да очакваме. В любовта естествено. Почти всеки си вярва, че е най-добрия вариант за своя партньор, че неговата любов е подарък от съдбата, неочаквана радост, лекарство за сърцето.

{jumi[ads/ads-468.php]}
    А в същност, нека разнищим това точка по точка… Или нека да е зодия по зодия в нашия хороскоп.
    Хороскопи Овен. Когато в живота няма любов, тогава и в любовта няма живот си мисли Овенът бутайки с рога някоя врата. Ако ме обичат мен, значи има любов по света, ако не ме обичат – любовта не съществува като всемирно понятие. Позицията на егоизма го възвисява над останалите хора и изисква „Всичко или нищо”, но само за себе си. Така той получава всичко, а ние нищо.
    Хороскопи Телец. Любовта е такава прекрасна вещ, че не ясно защо от нея произлизат толкова неприятности. А такива наистина си има. И най-главната: любовта е свързана с пилеенето на пари, а щом не може да се спести достатъчно, на кого му е нужна такава любов.
    Хороскопи Близнаци. Когато погледнеш в очите му, инстинктивно ръката на депресирания Близнак търси ръчната спирачка. Любовта на неговия живот естествено е неговата кола, обича нея повече от теб, тя е неговата машина за любов. Ако една кола не му е достатъчна, значи че и ти не си му достатъчна. Любов ще има между вас, само когато колата е в сервиза.
    Хороскопи Рак.  Както е казал поета, за да има любов, очакванията не трябва да са големи, трябва повече да даваш, отколкото да вземаш. А Рак разбира се иска любов, но иска ли да дава –  естествено че не. Харесва голямото внимание, безмерния уют, голяма къща и дебелите стени. Да отвръща на любовта ли – все едно го караш  да излезе навън и да обича всички наред.  
    Хороскопи Лъв. Красотата е оръжие си мисли Лъвът, да но все пак не атомно.  Всеки представител на тази зодия се смята за неотразим и очарователен. А също така благородно смирен и скромен. Любовта е главната цел в живота и я ръси навсякъде – с нужда и без нужда. Друг въпрос е защо дори Лъвовете страдат от липса на нея.
    Хороскопи Дева. Дева разчленява чувствата под микроскоп, до най-малките подробности. Отчита се всяко преживяване,  провежда се отчет за всяка целувка, както и за всяко друго енергоемко мероприятие. А това любов ли е?
   Хороскопи Везни. Те смятат, че бракът е най-подходящата стъпка, за да може да получат развод. Все пак можем да ги разберем, бракът е събитието, след което човек спира да купува цветя, за сметка на купуването на  овощните дървета.
   Хороскопи Скорпион. За Скорпион любовта е един незначителен епизод (инцидент) в живота между раждането и смъртта. И може би са прави в сравнение с тези, които смятат, че без любов щастие няма – какво става ако се окаже че любовта е просто илюзия.
    Хороскопи Стрелец. „Красотата ще спаси света”, си мисли оптимистично Стрелецът, и смята че красотата е самия той. Затова е язди по света напред по широкия  свят, в търсене на самия себе си. Щедрите жестове ми привличат верни поклонници. Любовта за него е  хуманна, оптимистична, обществено полезна. Поривите на страстта напомнят малък ураган. Затова се изпаряват и толкова бързо (стрелец е зодията на аеродинамиката).
   Хороскопи Козирог. Козирог и любов. Съжалявам, но такова нещо няма. Ако някой е на друго мнение, нека да заповяда в коментарите по-долу.
   Хороскопи Водолей. Не всяка любов ще устои на изпитанието на приятелството. Или с други думи не разваляйте приятелството с любовта. Колко е чудесно да си имаме такива интелигентни читатели. Всичко в тях е прекрасно, с изключение на едно – не разбират разликата между любовта и приятелството.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Хороскопи Риби. Истинската любов е като призрак, всички хора са чували за нея, но никога не са я срещали. Как да не им съчувстваме на Риби. Непрекъснато търсят смисъла на живота и го преоткриват в безсмислени жертви. Любовта не е смисъла на живота, но ни доближава до него. Жалко, че никога няма да разберат какво е истинската любов.