През юли астролозите обещават щастие и красота


Най-големият ви фокус е върху семейството и вашите корени – възпитание, минало и кръг на подкрепа. Често си спомняте отминали събития, сближавате се отново със своето семейство и преразглеждате миналото. Важно е този месец да си починете и да се отпуснете, защото лесно можете да се изчерпите емоционално. Този месец се фокусирате върху своите емоции и неизказани жестове. Две области от живота ви се осветяват от Слънцето  вашите материални и духовни ценности. Ще забележите напредък в кариерата и повишаване на самочувствието си.
Новият период ви носи толкова необходимата глътка свеж въздух. Просто бъдете себе си. Звездите са на ваша страна, така че правете каквото ви се иска – прекарайте време с приятели, започнете да постигате повече на работа или да преследвате лична цел. Това е вашият месец, затова се възползвайте максимално от него! Това е вашата възможност да се свържете отново с миналото си или да сложите край и да се освободите от емоционалния багаж. Целият смисъл на този месец е да разширите по някакъв начин хоризонта си. В момента всичко е натрупване на опит и ваша задача е да го направите добър!

Към целият хороскоп за вашата зодия: ВИЖТЕ ТУК

Емоционалните и грижовни настроения през сезона ви помагат да се съсредоточите върху създаването на ежедневие, което ви кара да се чувствате стабилни и сигурни.