Любовният хороскоп на Алена за юли: сърцето ви копнее да даде любов

Очаквайте изненади! Предстои ви нещо много обикновено, но в същото време и много разтърсващо на любовния фронт. През месец юли ще се появят две възможности за започване на връзка. Да, юли може и да е месецът на флирта, но тъкмо това е месецът, когато любовта ще ви се усмихне. Напоследък прекарвате доста време, мислейки за стара любов. Спрете да се връщате в спомени и продължете напред. Щом тогава любовта ви не е издържала, няма да успее и сега. Спрете да мислите прагматично и оставете мечтите да вземат превес.
Време е да се съсредоточите върху желанията на сърцето. Не пренебрегвайте вътрешния си глас, защото през месец юли именно той ще ви води в правилната посока в любовта. Втората половина на годината ще бъде късметлийска за вас и срещата с бъдещата ви половинка ще се случи неочаквано. Всичко в любовта ще се случва много лесно. От ваша страна се изисква само да се наслаждавате на романтиката, която е навсякъде около вас. Въоръжете се с широка усмивка и добро настроение и ви гарантираме, че месецът ви ще бъде страхотен.

Към целият хороскоп за вашата и другите зодии: ВИЖТЕ ТУК

Сърцето ви копнее да даде любов и юли е месецът, през който ще може да го направи. Бъдете предпазливи, защото не всяко ново запознанство ще си заслужава вниманието ви.