Седмичен любовен хороскоп на Алена: слушайте сърцето си и ще се обгърнете със щастие

Седмичен любовен хороскоп  до 22 май. Луната ще задълбочи още повече емоциите ви. Слушайте сърцето си и ще сте сигурни, че няма да сгрешите.  Не е нужно да търсите много надалеч, за да намерите това, което търсите.
 Седмица изглежда много обещаваща за вас в романтично отношение. Това е период, в който да подсилите връзката си или да създадете нова такава. Бъдете по-толерантни към решенията на другия и му давайте повече лична свобода, за да ви обича. През тази седмица отделете повече внимание на личния си живот, защото човек има работа за вършене през целия си живот, но понякога заради нея, не успява да отдели достатъчно време за любовта, а дори и да я открие. Емоционални личности като вас живеят всеки ден за любовта. Тя е във вас и начина ви на мислене към всички. Пламенни и сърцати хора като вас ще се обградите с любов и през тази седмица. Седмицата е подходяща за приятно развитие на романтичната ви любов, като трябва да бъдете резервирани към мнението на другите за вашата връзка. Опитайте се ясно и точно да прецените от кого и какво искате, за да го получите. 

Към хороскопът и за вашата зодия: ВИЖТЕ ТУК

Не е нужно да търсите много надалеч, за да намерите това, което търсите. Ще сте по-ентусиазирани от обикновено. Вашата воля и желание се засилват, за да възвърнете предишните си позиции.